Menu

Team Schagen

U moet kunnen bouwen op uw adviseur. U moet erop kunnen vertrouwen dat zaken goed komen, volgens afspraak worden uitgevoerd en tijdig worden opgeleverd. Daarnaast moeten specialisten tijdig worden ingeschakeld.

Wij doen er alles aan om die betrouwbare partij te zijn.

Als klant heeft u daarvoor één aanspreekpunt. Onze relatiebeheerders zijn stuk voor stuk specialisten en hebben ruime ervaring op hun vakgebied. Zij bewaken uw belang, de kwaliteit en de uitvoering, het nakomen van afspraken en staan u met raad en daad bij. Professioneel en gericht op oplossingen!

Roy Kerkhoven

Bart Ouwersloot

Bas Arts

Maarten Greven

Mark Doesburg

Arjen Kloosterboer

Afra van der Hoeve

Jelmer Kuilman

Linda Sieperda

Nick Schipper

Marijke Rentenaar

Bibian van Ketel

Dave Kalverboer

Henk Haring

Mats Groot

Carla van Leuven-Klein Willink

Schagen

Drs. Roy Kerkhoven RB (directie)
Fiscalist (RB Belastingadviseur), bedrijfseconoom
Roy heeft uitgebreide kennis van administratieve systemen en processen, is fiscaal uitstekend onderlegd, is specialist inzake fiscale herstructurering, bezwaar- en beroepsprocedures etc. en heeft daarnaast een brede ervaring met diverse bedrijfseconomische vraagstukken. Hieronder vallen tevens het vakgebied bedrijfsoverdracht en het verlenen van meer algemene ondersteuning bij aan- en verkoop van ondernemingen.

Bart Ouwersloot RA (directie)
Registeraccountant
Bart is een breed georiënteerde bedrijfseconoom. Hij is gespecialiseerd in administratief organisatorische vraagstukken en problematiek rondom procesbeheersing. Bart heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het projectmatig uitvoeren van grote veranderingstrajecten op het gebied van administratieve organisatie en bestuurlijke informatie­verzorging, onder andere samenhangend met implementaties van grote automatiseringssystemen (waaronder SAP, JD Edwards en Exact). Daarnaast heeft hij een brede ervaring met financiële audit, gebaseerd op moderne procesbenadering. Tevens is hij gespecialiseerd in zogenaamde ‘moeilijke’ trajecten, zoals begeleiding bij overnames, diverse risico-onderzoeken, grote financieringen, fiscale kwesties en financiële en operationele reorganisaties.

Bas Arts (relatiebeheerder)
HBO Bedrijfseconomie
Bas is een breed ontwikkelde bedrijfseconoom en is gespecialiseerd in zaken rondom AO en bedrijfsprocessen. Als financieel organisatorisch adviseur is hij betrokken geweest bij diverse grote implementatietrajecten en veranderingstrajecten rondom de administratieve organisatie en ondersteuning daarvan middels geautomatiseerde oplossingen (o.a. Kamers van Koophandel en Fabrieken). Hij is onder andere ‘Exact’ specialist en ondersteunt Exact implementaties.

Maarten Greven (relatiebeheerder)
HBO Small Business, HBO Accountancy
Maarten is begonnen als financieel adviseur / bedrijfsleider bij een landelijke groothandel en betrokken geweest bij de implementatie van het administratieve systeem. Vervolgens heeft hij commerciële managementfuncties vervuld bij verschillende internationale groothandel- en retailketens. In die functie is Maarten onderdeel geweest van een projectgroep ter uitvoering van audits van de administratieve organisatie. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan diverse verandertrajecten. Maarten heeft als specialisme cliëntadvisering en externe verslaggeving.

Mark Doesburg AA (relatiebeheerder)
HBO Financieel Economisch Management, HBO Accountancy, Post HBO Accountancy AA, fiscaal adviseur
Mark is een breed ontwikkelde bedrijfseconoom en is gespecialiseerd in zaken rondom de externe verslaggeving. Hij is betrokken geweest bij een onderzoek naar duurzaamheid binnen de visserij. Tevens is hij betrokken geweest bij bedrijfseconomische vraagstukken zoals herstructureringen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames en bedrijfswaarderingen. Mark is onder andere ‘Exact’ specialist en heeft brede ervaring op het gebied van administratieve ondersteuning.

Arjen Kloosterboer (senior assistent accountant / teamleider)
Accountancy

Linda Sieperda (senior assistent accountant)
Accountancy 

Dave Kalverboer
Accountancy en administratie

Jelmer Kuilman (hoofd administraties)
Accountancy en administratie

mr. Mats Groot
Belastingadviseur

Henk Haring
Belastingadviseur

Marijke Rentenaar – de Heer
Salarisadministratie en advies

Nick Schipper
Administratie

Carla van Leuven-Klein Willink
Administratie

Afra van der Hoeve
Secretariaat

Bibian van Ketel
Secretariaat