Menu

Onze portefeuille

Hoewel geworteld in Schagen, strekt de dienstverlening zich uit over Noord Holland: Amsterdam en Hilversum zijn daarbij de technologische centra waar het gaat om media en media ontwikkelingen. Digitale filmdistributie, exploitatie van filmrechten, ontwikkelingen van uitzendtechnieken, reclamebureaus, printed media, LED media, buitenreclame, BN’ers, uitgeverijen, drukkerijen, etc. zijn van oudsher sterk in onze adviesportefeuille vertegenwoordigd.

Verder zijn wij adviseur van diverse toonaangevende horecabedrijven. Deze branche kenmerkt zich door stormachtige ontwikkelingen. Of het nu gaat om een rookverbod, de veelal negatieve beeldvorming en daardoor moeizame financiering en dito relaties met de belastingdienst, leeftijdsgrenzen, complexe contractsituaties, relatief grote investeringen, de branche is voor ons uitdagend en interessant.

Al dan niet internationale groothandel, met name indien sprake is van merkrechten, distributierechten, (product-, merk-, markt-) ontwikkeling, productie en dergelijke is tevens een branche waarin wij sterk zijn vertegenwoordigd. Uitdagingen ten aanzien van waardering, productieondersteuning, financiering en overnames zijn hier met name actueel.

Naast groothandel is productie nog steeds een grote economische factor in Nederland. Steeds meer is productie gekoppeld aan verbetering van efficiency, productontwikkeling en vastleggen van ontwikkelingen, rechten, contracten, grote investeringen etc. Hier ligt onze kracht in de begeleiding van trajecten, fiscale en economische voordelen behalen en daarbij de risico’s beperken.

Hoe doen wij dat? Ons netwerk

Een relatief klein clubje enthousiaste dienstverleners biedt zeer ruime en hoogwaardige adviesdiensten, hoe kan dat? Heel simpel. Door samen te werken.
Ouwersloot Kerkhoven adviseurs │accountants werkt al sinds haar start samen met enkele toonaangevende adviseurs als:

  • Fiscaal juristen,
  • Advocaten,
  • Notarissen,
  • Taxateurs,
  • Horeca makelaars.