Menu

Team Amsterdam

U moet kunnen bouwen op uw adviseur. U moet erop kunnen vertrouwen dat zaken goed komen, volgens afspraak worden uitgevoerd en tijdig worden opgeleverd. Daarnaast moeten specialisten tijdig worden ingeschakeld.

Wij doen er alles aan om die betrouwbare partij te zijn.

Als klant heeft u daarvoor één aanspreekpunt. Onze relatiebeheerders zijn stuk voor stuk specialisten en hebben ruime ervaring op hun vakgebied. Zij bewaken uw belang, de kwaliteit en de uitvoering, het nakomen van afspraken en staan u met raad en daad bij. Professioneel en gericht op oplossingen!

Rineke de Munk

Mark de Vink

Stefan Blokzijl

Tessa Maduro

Sule Yazici

Joe Kok

Mikaël Remmers

Amsterdam

Stefan Blokzijl (relatiebeheerder)
Accountancy en administratie
Stefan is begonnen als administrateur bij een all-inclusive reisorganisatie en betrokken geweest bij de implementatie van het administratieve systeem. Vervolgens heeft hij zich toegelegd op de accountancy en is hij als assistent-accountant gaan werken. Stefan is betrokken geweest bij diverse grote assurance-opdrachten. Ook is hij betrokken geweest bij het implementeren van diverse administratieve systemen en het inrichten van administraties van diverse grote en kleinere bedrijven.
Stefan heeft diverse cursussen en opleidingen gedaan, waaronder moderne bedrijfsadministratie, SPD en salarisadministratie. Stefan heeft als specialisme de administratieve organisatie en de implementatie daarvan bij het MKB.

Tessa Maduro
Accountancy en administratie

Mikaël Remmers
Accountancy en administratie

Joe Kok
Accountancy en audit

Sem Kramer
Administratie

Mark de Vink
Salarisadministratie

Sule Yazici
Administratie

Rineke de Munk
Secretariaat